Kombinovaná doprava: cesta - železnica v Európe - Procházka, M.
Spoločnosti pre kombinovanú dopravu v Európe. Terminály: CEMAT, KD QUADRANTE EUROPA, KD Miláno - Rogoredo, HUPAC KD BUSTO II, NOVATRANS, KD Lyon Venissieux, KD NOISY LE SEC - Paríž, CNC, KD VALENTON - Bonneuil, KD SBB Zürich, KD Villach Süd, prekladisko KD HALL in Tirol, WELS.