Kauza železníc Slovenskej republiky - Sopko, V.
Rozbor súčasného ekonomického stavu Železníc Slovenskej republiky (ŽSR). Niektoré skutočnosti, ktoré negatívne vplývali na zlý hospodársky výsledok ŽSR v r. 1996. Kritika neúčinných opatrení na odstránenie nepriaznivého stavu ŽSR.