Slovenské audítorské štandardy. 1 - Škultéty, J.
Kritériá práce, získavanie informácií, princíp pochybovačnosti a formálne náležitosti práce audítorov, usmerňovaných Slovenskou komorou audítorov. Audit účtovnej závierky. Profesionálna pochybovačnosť. Obsah pracovnej dokumentácie. Podmienky zákazky. Uvedenie chybných údajov. Povinnosť mlčanlivosti. Získavanie informácií.