Slovenské audítorské štandardy. 2 - Škultéty, J.
Druhá časť materiálu, v ktorom sa autor zameriava na prácu audítorov, ich postupy a niektoré doteraz veľmi problematické okruhy. Vymedzenie dôležitých pojmov. Štruktúra a forma účtovnej závierky. Vstupné údaje. Konštatovania v účtovnej závierke. Audítorské dôkazy. Kto je audítor. Práca experta. Interný audit. Druhy správ.