Akciová spoločnosť. 2 - Žitňanská, L.
Založenie a vznik akciovej spoločnosti. Zakladateľská zmluva/listina. Založenie spoločnosti na základe výzvy na upisovanie akcií. Ustanovujúce valné zhromaždenie. Založenie spoločnosti bez výzvy na upisovanie akcií. Stanovy akciovej spoločnosti. Vznik spoločnosti.