Akcie odporúčame držať Príloha - Kukučka, J.
Finančno-ekonomická analýza akciovej spoločnosti Plastika Nitra. Základná charakteristika a výrobný sortiment spoločnosti. Zameranie a úroveň exportu. Počet zamestnancov. Ekonomicko-finančné postavenie spoločnosti. Swot analýza. Kurzy akcií a odporúčania pre investorov.