Dobré odbytové vyhliadky Príloha - Kukučka, J.
Finančno-ekonomická analýza spoločnosti Slovenské lodenice Komárno, a.s. Komárno. Transformácia spoločnosti po privatizácii. Základná charakteristika spoločnosti. Ekonomické a finančné ukazovatele (1993 - 1997). Vývoj koeficieta likvidity. Swot analýza. Odporúčania akcionárom.