Prognózování finančních zdrojů pro rozvoj podniku - Smrčka, J.
Niektoré metódy k prognózovaniu vývoja finančných zdrojov, potrebných ku krytiu rozvoja podniku. Príklad použitia metódy percentuálneho podielu položiek súvahy na tržbách podniku. Rovnica pre výpočet dodatočných zdrojov.