St. Nicolaus, a.s. - analýza spoločnosti Vývoj obchodovania s akciami spoločnosti
Analýza spoločnosti St. Nicolaus, a.s. Liptovský Mikuláš. Predmet činnosti. Obchodná situácia. Finančná situácia. Vývoj kurzu akcií. Celkový objem obchodov s akciami spoločnosti.