Zdravé finančné zásady Príloha - Kukučka, J.
Finančno-ekonomická analýza spoločnosti Slovenská Grafia, a.s. Bratislava. Základná charakteristika spoločnosti. Ekonomické a finančné ukazovatele. Swot analýza. Vývoj koeficientov likvidity. Obchodovateľnosť akcií a dividendová politika.