Humor v reklame... alebo Keď humorné znamená dobré
Využívanie humoru v reklame a vplyv na jej sledovanosť. Výsledky prieskumov obľúbenosti reklamy obsahujúcej prvky humoru. Vplyv reklamy na podporu predaja. Využívanie humoru v rôznych typoh médií. Racionálny a emocionálny nákup podľa typov produktov. Prispôsobovanie humoru v reklame vnímaniu a psychológii zákazníka. Odpovede pracovníkov najväčších amerických reklamných agentúr na otázku, aký význam má humor v reklame v jednotlivých médiách.