KRAS reaguje
Význam služieb full-servisovej reklamnej agentúry pre klientov. Vysvetlenie pojmu full-servisová reklamná agentúra a náplň jej činnosti. Zoznam agentúr na Slovensku. Hlavné dôvody, prečo klienti dávajú prednosť full-servisovým agentúram. Riadni členovia Klubu reklamných agentúr Slovenska.