Prečo sú služby full-servisovej reklamnej agentúry pre klienta najlepším a najefektívnejším riešením. - Ogilvy, D.
Zakladateľ firmy Ogilvy and Mather David Ogilvy definuje reklamnú agentúru s kompletným servisom. Dôvody, prečo klienti dávajú prednosť full servisovým agentúram: Ľudia. Efektívnosť. Objektívnosť. Zodpovednosť. Tvorivosť. Inovácia. Pružnosť. Skúsenosť. Hodnota. Ceny a hodnota ako lákadlo pre väčšinu klientov reklamných agentúr s kompletným servisom. Pohľad do budúcnosti.