Prinavrátiť postavenie potravinárom - Jászberényi, J.
Únia podnikateľov a zamestnávateľov v potravinárskom priemysle na Slovensku - UPZPPS vznikla v r. 1996. Rozhovor o jej činnosti a úlohách s jej predsedom JUDr. Ing. J. Jászberényim.