Strážime kvalitu svojich výrobkov Extra príloha - Miklis, D.
Rozhovor s výkonným riaditeľom Považských mlynov a cestovinární, spol. s r.o. Piešťany, Ing. Miklisom. Problémy poľnohospodárstva ako dôležitého výrobného odvetvia, ktoré tiež rozhoduje o kvalite výživy obyvateľstva. Charakteristika spoločnosti Považské mlyny a cestovinárne. Konkurencia mlynárskych výrobkov. Ekologizácia výroby. Spracovanie pšenice. Kvalita pšenice na Slovensku. Problematika vývozu múky.