Trh určuje cenu cukrovej repy - Straka, R.
Vedúci pracovníci najväčšieho cukrovaru na Slovensku, akciovej spoločnosti Juhocukor v Dunajskej Strede, o dôvodoch úpravy súčasnej zmluvy na dodávku cukrovej repy pre kampaň 1997. Vzrast produktivity pestovania cukrovej repy. Podľa výhľadu na cukrovarnícky rok 1997/1998 opäť rekordný rok s prebytkom cukru. Ďalší vývoj a. s. Juhocukor.