JCP Štúrovo sa oficiálne stalo súčasťou silného európskeho celulózovo-papierenského koncernu - Vašina, P.
Nový názov spoločnosti Juhoslovenské celulózky a papierne (JCP), a.s. Štúrovo, schválený valným zhromaždením podniku, znie AssiDomän Packaging (AP), a.s. Štúrovo. Začlenenie JCP do európskeho celulózovo-papierenského koncernu. Úpravy v článkoch stanov spoločnosti. Hospodárenie spoločnosti.