Akútna certifikácia textilných výrobkov - Šesták, J.
Nepriaznivá situácia tuzemského spotrebiteľa vyplývajúca z presadzovania sa lacnejšieho, ale často menej kvalitného textilného tovaru predovšetkým od dovozcov z juhovýchodnej Ázie. Liberalizácia obchodu, zníženie kvality. Kontrola bezpečnosti výrobkov. Obmedzenia dovozu.