Informačné technológie - Slavkovský, P.
Z obsahu prílohy: Európsky projekt výzvou pre slovenský priemysel. Internet: smer k elektronickému obchodu. Office 97 už aj po slovensky. Medzinárodný veľtrh Invex-Computer pred dverami. Certifikát Microsoft BackOffice nášmu produktu. Satelitný telefón MOBIQ. Unikátne technológie OKI. Nový mobilný telefón - d160. Platforma AS/4OO a najnovšie trendy. Java pre komerčné serverovské aplikácie. Multiplikačná platobná karta.