Sociálna reforma na Slovensku - Tkáč, V.
Referát V. Tkáča, štátneho tajomníka MPSVR SR a predsedu Správnej rady Sociálnej poisťovne na Konferencii o sociálnom zabezpečení v krajinách strednej a východnej Európy. Zmeny v politickom, ekonomickom sociálnom systéme v 80-tych 90-tych rokoch. Transformačný proces sociálnej sféry na Slovensku. Vývoj sociálnej reformy. Realizácia Koncepcie transformácie sociálnej sféry.