Zamestnávanie osôb v dôchodkovom veku - Rievajová, Eva
Veková štruktúra obyvateľstva SR. Veľké demografické zmeny vo svete sa prejavujú i v hodnote ukazovateľa ekonomickej závislosti, t.j počtu ľudí v aktívnom veku, ktorí sú k dispozícii na podporu všetkých starých nepracujúcich ľudí. Údaje o počte pracujúcich dôchodcov. Podiel pracujúcich dôchodcov z celkového počtu dôchodcov. Rozdiel medzi priemernou mzdou a priemerným starobným dôchodkom.