Investičná výstavba - Zverková, Daniela
Z obsahu: Miliardový investičný zámer na Zámockej ulici v Bratislave chcú dokončiť prvého januára roku 2000. Záujem o nadštandardné priestory zatiaľ aj bez presne stanovenej ceny.