Štruktúra výdavkov domácností SR Príloha HN - Oberhauser, Ján Artur
Úroveň príjmov a výdavkov domácností SR za 2. štvrťrok 1997. Štruktúra hrubých peňažných príjmov a hrubých peňažných výdavkov. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR. Zamestnanosť. Nezamestnanosť. Mzdy. Štátny rozpočet. Vlastnícka štruktúra.