Znalost historického rozměru je nezbytná - Sirůček, Pavel
Recenzia vysokoškolskej učebnice učiteľa z EU v Bratislave. Lisý, J.: Dejiny ekonomických teórií. Bratislava, Elita 1996. 310 s. Náčrt základného prehľadu vývoja ekonomického myslenia od staroveku po súčasnosť. 28 kapitol zachytáva problematiku vzniku a vývoja metodologických prístupov k ekonomickej teórii.