Mzdová regulácia - Žitňanský, Eduard
Z obsahu: Zákon, ktorý umožňuje reguláciu miezd, poslanci schválili po druhý raz. J. Renčko: "Uplatnenie mzdovej regulácie v dnešnej situácii sa zdá prinajmenšom predčasné". M. Ľach: "Som presvedčený, že mzdová regulácia vstúpi do života až od l. januára 1998". Slovensko je podľa úrovne príjmu na obyvateľa v rovnakej skupine ako ČR, Maďarsko, Poľsko a Slovinsko. Priemerná mzda v hospodárstve rastie.