Nariadenie vlády Slovenskej republiky č. 249/1992 Zb.
Nariadenie vlády SR č. 249/1992 Zb. o platových pomeroch zamestnancov a v rozpočtových a v niektorých ďalších organizáciách a orgánoch v znení nariadení vlády SR č. 636/1992 Zb., č. 72/1993 Z.z., č. 169/1993 Z.z., zákona č. 66/1994 Z.z. a nariadení vlády SR č. 279/1994 Z.z. a č. 193/1996 Z.z. Platové triedy a platové stupne. Špičkový odborník. Kvalifikačné predpoklady a požiadavky. Zaraďovanie zamestnancov do platových tried. Tarifný plat. Príplatok za riadenie a osobitný príplatok. Odmeny. Hodnostný príplatok.