Zákon č.143/1992 Zb.
Úplné znenie zákona č.143/1992 Zb. o plate a odmene za pracovnú pohotovosť v rozpočtových a v niektorých ďalších organizáciách a orgánoch v znení zákonov NR SR č. 10/1993 Z.z., č. 275/1993 Z.z. a č. 260/1995 Z.z. Príloha zákona č. 143/1992 Zb. Charakteristiky platových tried.