Údaje o zaměstnanosti žen ve Velké Británii
Postavenie žien na britskom pracovnom trhu. Podiel žien na celkovom počte pracovných činností osôb vo V. Británii. Podiel žien pracujúcich na čiastočný úväzok a dobu určitú. Porovnanie nezamestnanosti žien vo V. Británii a Nemecku. Porovnanie počtu nezamestnaných žien a mužov vo V. Británii. Priemerná hodinová mzda žien v marci 1996 a priemerná výška týždenného platu v porovnaní s platom mužov.