Manažéri pre tretie tisícročie - Polakovič, Ivan
Predpoklady úspešného vrcholového manažéra. Spolupráca podniku s personálnou spoločnosťou a kritériá výberu personálnej spoločnosti. Vzdelávanie manažérov. Štandardné služby, ktoré poskytujú personálne spoločnosti.