Systém uplatňovania poradenstva v službách zamestnanosti v rokoch 1997-1998 - Furindová, E.
Charakteristika stavu poradenskej činnosti v roku 1996. Základné princípy poradenstva. Organizácia a rozsah poradenstva. Schéma organizácie poradenstva Národného úradu práce. Realizácia poradenstva na úradoch práce. Personálne zabezpečenie, materiálno-technické vybavenie a finančné zabezpečenie poradenstva. Spolupráca poradenstva s inštitúciami mimo služieb zamestnanosti.