Aktuálny pohľad na problémy nezamestnanosti v SR Príloha HN - Oberhauser, Ján Artur
Vzhľadom na súčasné podmienky rozvoja národného hospodárstva Slovenska miera nezamestnanosti neklesla pod 10 perc. Jej úroveň dosahuje 12,8 perc. Vývoj nezamestnaných podľa vekových skupín, vzdelania, pohlavia. Stav nezamestnaných podľa dĺžky trvania nezamestnanosti.