Nezaměstnanost ve Slovenské republice - Procházková, E.
Znižovanie zamestnanosti v krajinách strednej a východnej Európy na začiatku 90.-tych rokov. Prezentácia aktuálnych údajov o stave nezamestnanosti na Slovensku. Rozdiel medzi trhom práce Českej a Slovenskej republiky. Dynamika vývoja nezamestnanosti na Slovensku. Základné ukazovatele evidovanej nezamestnanosti v ČR a SR. Prehľad o vzájomnom zamestnávaní občanov v ČR a SR. Porovnanie vzdelanostnej štruktúry uchádzačov o zamestnanie a podľa dĺžky evidencie k 31.12.1996 medzi Českom a Slovenskom.