Koncepcia územného rozvoja Slovenska - II. návrh
Koncepcia územného rozvoja Slovenska - gestor Ministerstvo životného prostredia SR - periodické spracovanie koncepcie vždy k určitému dátumu vyjadruje územnotechnické podmienky koncepčného rámca pre riešenie celoštátne významných investičných akcií. Stručné vyjadrenie základných myšlienok dokumentu.