Privatizace obecních bytů v Maďarsku - Dániel, Zs
Súčasná bytová politika v Maďarsku. Analýza trhu s bytmi a situácia v oblasti bývania. Vplyv privatizácie na bytovú politiku. Odporúčania Svetovej banky vláde o spôsobe privatizácie v sektore obecných bytov a v prenose vlastníckych práv. Finančné, ekonomické a politické dôsledky privatizácie bývania. Problémy vyplývajúce z adaptácie a privatizácie bytov. Vplyv životnej úrovne obyvateľstva na získanie bytu.