Riešenie bytového problému v Nemecku - Zemanová, E.
Predpoklady úspešného prevodu, predaja a správy bytového fondu. Formy privatizácie bytov - predpoklady a riziká. Deregulácia nájomného. Predpoklady úspechu reformy nájomného. Bytová politika SRN a podnety pre politiku bývania na Slovensku.