Bohatý prebytok - chudobné rezervy Sociálna poisťovňa bilancovala výsledky hospodárenia za rok 1996 - Kopasová, E.
Hodnotenie tvorby a použitia fondov Sociálnej poisťovne v r.1996. Rozpočet Sociálnej poisťovne, jednotlivé etapy rozpočtového procesu. Príjmy a výdavky SP v r.1996. Analýza hospodárenia Sociálnej poisťovne.