Sergej Kozlík ohlásil významné zmeny v daňovej oblasti - Kovalčík, J.
Súčasné a pripravované opatrenia hospodárskej politiky vlády SR. Opatrenia v oblasti daňovej sústavy - zvýšenie dane z uhľovodíkových palív, perspektívne razantné opatrenia v správe daní. Predpokladaný pokles daňovej zaťaženosti, postupný pokles daňovej zaťaženosti podnikateľskej sféry od r. 1995. Návrh zníženia sadzby dane z príjmov právnických osôb na 38 perc. Záujem vlády na rozširovaní vstupu priamych zahraničných investícií.