Ani v banke nemožno čas "uponáhľať" Extra príloha - Lônčík, M.
Rozhovor s prezidentom Poštovej banky, a.s. Ing. M. Lônčíkom. Hodnotenie trojročnej činnosti banky, definovanie stavu, v akom sa Poštová banka nachádza, čo dosiahla a kde sú ešte rezervy. Vzťah banky ku klientovi, súčinnosť banky s akcionármi. Význam zahraničných akcionárov. Stratégia banky a rok 2003.