Banky v zahraničí
Z obsahu: Nad českým bankovým nebom sa podľa The Economist zmráka. Ruská centrálna banka popiera známky bankovej krízy. Trend zlučovania bánk vo svete nasledujú NationsBank a UBS (Union Bank of Switzerland). Celý maďarský bankový sektor má byť do konca roka v súkromných rukách.