Komentár k vyhláške Ministerstva vnútra Slovenskej republiky č.181/1997 Z.z. z 10. júna o podozrivých bankových operáciách - Stieranka, Jozef
Komentár k vyhláške MV SR o podozrivých bankových operáciách. Definícia podozrivých bankových operácií. Opatrenia banky v spolupráci s Úradom finančnej polície.