Medzinárodný menový fond hodnotí vývoj bankovníctva v členských krajinách - Suďa, P.
Medzinárodný menový fond (IMF) o vývoji bankového sektora v r. 1996-1997. IMF upozorňuje na slabé miesta v bankových systémoch členských krajín a národné vlády majú realizovať samotnú reformu bankovníctva. Verejná podpora bánk vyžaduje prehľadný program reštrukturalizácie bankového sektora. Úloha IMF v reforme bankového sektora členských krajín.