Na ozdravenie slovenské banky nepotrebujú od štátu finančné injekcie, ale vytvorenie legislatívnych podmienok - Bendík, V.
Nepriaznivé výsledky najväčších slovenských bánk - vláda nevytvára dobré legislatívne podmienky. Postavenie súkromných bánk na slovenskom peňažnom trhu. Aktíva, úvery, kapitálové vybavenie, zdroje od klientov, zisk, počet pracovníkov a obchodných miest.