Nový informačný systém vo VÚB Príloha - Havran, J.
Program zavádzania nového systému na spracovanie bankových operácií vo VÚB, a.s. v pobočke Senica. Proces inovácie privátnej telekomunikačnej siete v Bratislave. Nové moduly pre účtovný a medzinárodný peňažný trh. Obnova systému SWIFT.