Prvú hybridnú kartu na slovenskom trhu prezentuje leasingová spoločnosť LBS na veľtrhu Finex '97 - Suďa, P.
Novú hybridnú platobnú kartu UniKart predstavuje na Finexe '97 leasingová spoločnosť LBS, s.r.o. Bratislava. Platobná karta UniKart obsahuje debetnú platobnú kartu Maestro, čipovú predplatnú kartu Minikredit, ako aj kreditný systém Unikredit.