Rozvoj bankového sektora sa spomalil - Gajdoš, V.
Konkurencia medzi finančnými inštitúciami v strednej Európe narastá. Príjmy bankového sektora v Poľsku, Maďarsku a ČR. Transformačný proces v poľskom bankovníctve. Hľadanie nových zdrojov príjmov finančných inštitúcií. Ruský finančný trh.