Telebanking na Slovensku využívajú firemní zákazníci - Brezina, Ľ.
Telebanking ako alternatívny distribučný kanál v bankovníctve. Charakteristika termínu telebanking - electronic banking (elektronické bankovníctvo). Základné vybavenie zákazníka pre telebanking - počítač alebo terminál a modem. Výhody telebankingu. Telebanking ako distribučný kanál. Význam pri rozhodovaní o službách telebankingu, okrem iného, má úroveň technických prostriedkov a telekomunikačnej infraštruktúry.