Spotřeba a úspory. 5 - Malý, J.
Sporenie formou investícií do drahých kovov a nehnuteľností. Ochrana finančného majetku pred infláciou. Riziko nákupu nehnuteľností na hypotekárny úver. Vplyv inflácie na mieru úspor.