Česká republika História a súčasnosť Českej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Českej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história meny. Motívy českých bankoviek.