Efektivnost nových kapitálových trhů: příklad pro střední Evropu - Hanousek, Jan
Spoločné trendy vo vývoji kapitálových trhov v Latinskej Amerike a v strednej Európe. Efektívnosť cien na kapitálových trhoch. Testovanie hypotézy slabej trhovej efektívnosti (metodológia, empirické výsledky).