Emisie cenných papierov - Katrenič, K.
Emisie cenných papierov na primárnom kapitálovom trhu predstavujú alternatívny zdroj financovania podnikov. Emisie akcií. Emisie dlhopisov. Proces emisie cenných papierov. Metódy umiestňovania emisie na primárnom trhu. Časový harmonogram emisie. Poplatky a provízie za realizáciu emisie. Problémy primárneho trhu na Slovensku.